Юні художники та колектив Сіверсько-Донецького БУВР зібрали кошти на FPV-дрони для спецпідрозділу «Омега»

Спецпідрозділ «Омега» отримав FPV-дрони, на закупівлю яких збирали кошти разом з юними друзями Сіверського Дінця. Такі потрібні нашим захисникам FPV-дрони вдалось закупити за кошти від благодійного збору, до якого активно долучився і колектив Сіверсько-Донецького басейнового управління водних ресурсів.

Нагадаємо: нещодавно на запрошення керівництва Сіверсько-Донецького БУВР та ГО «Сіверський Донець – відродження» Донеччину відвідала Наталія Грабовецька – луцька художниця-абстракціоністка, засновниця ГО «Фундація Мистецького Розвитку Наталії Грабовецької».

Відома місткиня провела для дітей Слов’янська художній майстер-клас з розмальовування дерев’яних іграшок-гелікоптерів. Так, щиро прагнучи якнайшвидшої перемоги нашим захисникам, юні художники з прифронтового регіону зробили свій творчий внесок у збір коштів на FPV-дрони для спецпідрозділу «Омега».

Потім ці розмальовані дітьми іграшки стали яскравим самобутнім дарунком і виразом вдячності найщедрішим пожертвувачам, першими з яких були члени колективу Сіверсько-Донецького БУВР та учасники громадського обговорення проєкту Плану управління річковим басейном Дону.

Завдяки спільним зусиллям юних митців і благодійників вдалось зібрати достатньо коштів на закупівлю кількох FPV-дронів для спецпідрозділу «Омега».

Військові висловили щиру вдячність усім причетним до благодійного збору в особі начальника управління Сергія Трофанчука та передали колективу Сіверсько-Донецького БУВР підписаний прапор: «З вірою в Перемогу! З вдячністю за допомогу!» від ЦСП «Омега».

Збір коштів на FPV-дрони, які допоможуть наблизити нашу перемогу, триває! Долучайтеся! Разом до Перемоги!

Деталі щодо збору коштів:

Посилання на банку:

https://send.monobank.ua/jar/5bHfqpZcoS

💳Номер картки банки: 5375 4112 1342 1543

Тримаємо стрій! Разом до Перемоги!

Video file
ВДЯЧНІСТЬ ЗА ДРОНИ

Поділитися:
Онлайн-семінар: Кількісне планування управління водними ресурсами в східних країнах-партнерах
08.07.2024 19:09
8 липня начальник та фахівці Сіверсько-Донецького басейнового управління водних ресурсів узяли участь в онлайн-семінарі на тему кількісного планування управління водними ресурсами у східних країнах…
Продовжуємо допомагати силам оборони Донеччини
05.07.2024 15:32
Напередодні десятої річниці звільнення Слов’янська і Краматорська від проросійських терористів силам оборони Донеччини передано чергову партію «їжаків». Спеціальні шипи з арматури і металу,…
Відзначаємо десяту річницю звільнення Слов’янська від проросійських терористів
05.07.2024 14:13
5 липня 2024 року виповнилось 10 років з того пам’ятного дня, коли жовто-блакитний національний прапор знов замайорів над Слов’янськом. Після понад двомісячної окупації російськими найманцями і…