Зупинимо пандемію: безпека і здоров’я на роботі можуть врятувати життя

Саме під таким красномовним гаслом 28 квітня цього року відзначається День охорони праці. Свої корективи до планів його відзначення вніс спалах коронавірусної інфекції COVID-19. І темою Всесвітнього дня охорони праці – 2020 стала боротьба з пандемією смертельно небезпечної недуги.

У своєму зверненні Організаційний комітет з підготовки та проведення Дня охорони праці в Україні закликав об’єднати зусилля заради захисту здоров’я громадян, створення належних умов праці та запобігання поширенню інфекції.

Сіверсько-Донецьке басейнове управління водних ресурсів, як і інші організації в системі Держводагентства, мають можливість забезпечити дистанційний режим роботи під час карантину лише певній частині своїх працівників. А більшість спеціалістів – ті, які обслуговують гідротехнічну інфраструктуру, працюють в лабораторіях моніторингу якості вод, приймають управлінські рішення, щоб забезпечити водою населення та сектори української економіки, – мають виконувати свою роботу на місцях.

Тож одним із пріоритетів водної сфери начасі є захист та збереження життя і здоров’я працівників, що стає можливим завдяки вчасно прийнятим заходам. Це достатнє інформування про заходи безпеки під час карантину, забезпечення дезінфікуючими засобами та засобами особистого захисту, дотримання режиму соціального та фізичного дистанціювання, проведення засідань у форматі онлайн-зв’язку або дистанційний режим роботи.

Ми турбуємося про Вас, тож подбайте і Ви про свою особисту безпеку і здоров’я Вашого оточення! Зупинимо пандемію: безпека і здоров’я на роботі можуть врятувати Ваше життя і життя близьких Вам людей!

Поділитися:
Майстер-клас для дітей і збір на FPV-дрони
01.05.2024 18:28
Луцька художниця-абстракціоністка Наталія Грабовецька, засновниця ГО «Фундація Мистецького Розвитку Наталії Грабовецької», побувала днями в Слов’янську на запрошення Сіверсько-Донецького басейнового…
У Слов’янську відбулося громадське обговорення проєкту ПУРБ Дону
30.04.2024 15:07
У Слов’янську відбувся захід з громадського обговорення проєкту Плану управління річковим басейном Дону (ПУРБ Дону) на період 2025-2030 років, до якого в Україні належать суббасейни Сіверського Дінця…
Охорона праці – очима дітей
26.04.2024 15:04
В рамках заходів Тижня охорони праці, присвяченого Всесвітньому дню безпеки та здоров’я на роботі та Дню охорони праці в Україні 28 квітня, в Сіверсько-Донецькому басейновому управлінні водних…