«Я прибрав – твоя черга!»

Ланцюжок добрих справ на благо довкілля допоможе навести лад по всій Україні, впевнені фахівці водної сфери басейну Сіверського Дінця.

Саме тому до Всеукраїнського дня довкілля 2021 було проведеномасштабне прибирання довкола всіх об’єктів інфраструктури, на територіях насосних станцій зрошувальних систем і біля адміністративних будівель, що розташовані по всій Донецькій області від Слов’янська до Маріуполя, від Лиману до Авдіївки.

Справ було багато: прибрати сміття та сухостій, провести санітарну обрізку та обкопування дерев, висадити молоді саджанці та посіяти квіти.

У великому прибиранні взяли участь працівники Сіверсько-Донецького басейнового управління водних ресурсів зі Слов’янської, Лиманської, Бойківської, Мангушської та Волноваської експлуатаційних дільниць, гідрогеолого-меліоративної служби у м. Авдіївка та адміністрації управління.

Нагадаємо, у Слов’янську з 2007 року нею колектив Сіверсько-Донецького БУВР та ГО «Сіверський Донець – відродження» опікуються зона відпочинку «Староріччя» на березі Казенного Торця. Цієї весни ми не тільки прибрали сміття та сухостій, навели лад на клумбах, посіяли квіти, а й оновили фарби на дитячому спортмайданчику.

17 квітня – Всеукраїнський ДЕНЬ ДОВКІЛЛЯ: Зробимо Україну чистою разом!

Поділитися:
Проведення публічного громадського обговорення проєкту Плану управління річковим басейном Дону (2025-2030)
19.04.2024 10:31
30 квітня 2024 року відбудеться захід з публічного обговорення проєкту Плану управління річковим басейном Дону (суббасейни Сіверського Дінця та Нижнього Дону). Захід відбудеться у форматі…
Держводагентство напрацьовує механізми посилення інституційної стійкості, що є особливо важливим в умовах війни
18.04.2024 13:51
Про це Голова Агентства Михайло Янчук повідомив під час онлайн-участі у круглому столі «Забезпечення водопостачання в Україні в умовах війни: реагування, відновлення та стійкість», який відбувся у…
Дружня зустріч з громадськими ЕКОактивістами
16.04.2024 13:11
15 квітня до Сіверсько-Донецького басейнового управління водних ресурсів завітали громадські ЕКОактивісти – менеджерка Представництва Austausch e.v. в Україні – Центру громадянського суспільства …