Вивчаємо зміни до природоохоронного законодавства в частині оцінки впливу на довкілля

Черговий навчальний інтенсив від Центру підвищення кваліфікації працівників водного господарства відбувся 16 лютого в онлайн-режимі. У форматі відеоконференції проводились навчання за темою: «Оцінка впливу на довкілля (проєкт). Зміни до природоохоронного законодавства».

Кандидат юридичних наук Сергій Вихрист представив слухачам законопроєкт, яким вносяться зміни до Закону України «Про оцінку впливу на довкілля».

Водну стратегію України на період до 2050 року в контексті очікувань та викликів розглянули разом з кандидаткою географічних наук Катериною Мудрою.

А про основні зміни до природоохоронного законодавства говорили з Вікторією Сердюк, старшим викладачем Центру підвищення кваліфікації працівників водного господарства.

Зважаючи на актуальність обговорюваної тематики, до участі у навчанні від Сіверсько-Донецького басейнового управління водних ресурсів долучилось 9 фахівців, що буде підтверджено відповідними сертифікатами.

Поділитися:
Майстер-клас для дітей і збір на FPV-дрони
01.05.2024 18:28
Луцька художниця-абстракціоністка Наталія Грабовецька, засновниця ГО «Фундація Мистецького Розвитку Наталії Грабовецької», побувала днями в Слов’янську на запрошення Сіверсько-Донецького басейнового…
У Слов’янську відбулося громадське обговорення проєкту ПУРБ Дону
30.04.2024 15:07
У Слов’янську відбувся захід з громадського обговорення проєкту Плану управління річковим басейном Дону (ПУРБ Дону) на період 2025-2030 років, до якого в Україні належать суббасейни Сіверського Дінця…
Охорона праці – очима дітей
26.04.2024 15:04
В рамках заходів Тижня охорони праці, присвяченого Всесвітньому дню безпеки та здоров’я на роботі та Дню охорони праці в Україні 28 квітня, в Сіверсько-Донецькому басейновому управлінні водних…