Водні менеджери Сіверського Дінця відзначають професійне свято

З Днем працівників водного господарства України привітав колектив начальник Сіверсько-Донецького басейнового управління водних ресурсів Сергій Трофанчук. Напередодні свята, яке вже 17 рік поспіль відзначають фахівці водної сфери, урочисто звучали привітання від Уряду та колег-водників.

І перш ніж розпочати вручення професійних нагород кращим із кращих, очільник управління згадав про успіхи та досягнення всього колективу. Й про те, що і найвища нагорода водної сфери – "Водний Оскар" – вперше була вручена саме в Слов’янську – його попереднику, який 40 років стояв у керма басейнового управління, – заслуженому працівнику галузі й Почесному громадянину міста Слов’янська Віктору Антоненку.

А далі в обмеженому складі присутніх (тільки начальники відділів та служб) та із дотриманням усіх карантинних вимог, але не менш урочисто, відбулось вручення заслужених нагород.

Подяку Прем’єр-міністра України було оголошено начальнику відділу моніторингу вод та басейнової взаємодії Ірині Сидоренко. Від Служби безпеки України оголошено подяки начальнику Сіверсько-Донецького БУВР Сергію Трофанчуку та провідному хіміку спектрометричних та специфічних досліджень Анні Барановій.

Почесною грамотою Державного агентства водних ресурсів України нагороджено начальника лабораторії моніторингу вод Східного регіону Олену Лоткову та начальника відділу з енергоефективності, механізації та експлуатації Олександра Угнівенка. Подяку Держводагентства оголошено Леоніду Гетману, Олексію Коноваленку, Віктору Мальцеву, Ірині Пащенко, Валентині Хацько, Костянтину Курмазу та Світлані Цибренко. Ще 14 працівників отримали грамоти і подяки Сіверсько-Донецького басейнового управління водних ресурсів.

Начальник управління Сергій Трофанчук побажав усім членам команди, перш за все, міцного здоров’я, миру і подальших трудових звершень у справі досягнення доброго екологічного стану вод та збереження водних ресурсів Сіверського Дінця.

Поділитися:
Майстер-клас для дітей і збір на FPV-дрони
01.05.2024 18:28
Луцька художниця-абстракціоністка Наталія Грабовецька, засновниця ГО «Фундація Мистецького Розвитку Наталії Грабовецької», побувала днями в Слов’янську на запрошення Сіверсько-Донецького басейнового…
У Слов’янську відбулося громадське обговорення проєкту ПУРБ Дону
30.04.2024 15:07
У Слов’янську відбувся захід з громадського обговорення проєкту Плану управління річковим басейном Дону (ПУРБ Дону) на період 2025-2030 років, до якого в Україні належать суббасейни Сіверського Дінця…
Охорона праці – очима дітей
26.04.2024 15:04
В рамках заходів Тижня охорони праці, присвяченого Всесвітньому дню безпеки та здоров’я на роботі та Дню охорони праці в Україні 28 квітня, в Сіверсько-Донецькому басейновому управлінні водних…