«Військовими» цілями росіян вчергове стають об’єкти житлового фонду та інфраструктури

Місто Слов’янськ чи не щодня підпадає під обстріли ворожих систем залпового вогню, пошкоджень зазнають багатоповерхівки та будинки приватного сектору.

В зоні вогневого ураження опинилась і адміністративна будівля Сіверсько-Донецького басейнового управління водних ресурсів. Внаслідок обстрілів пошкоджено фасад та шиферну покрівлю будівлі, вибито понад 40 вікон, всередині постраждали вхідні двері до кабінетів та підвісна стеля. На території адміністративного комплексу управління руйнувань зазнали господарські споруди та автогаражі.

Нагадаємо, що Сіверсько-Донецьке басейнове управління водних ресурсів є бюджетною неприбутковою організацією, яка належить до сфери управління Державного агентства водних ресурсів України та реалізує державну політику у сфері розвитку водного господарства і гідротехнічної меліорації земель, управління, використання й відтворення поверхневих водних ресурсів.

Протягом останніх років у суббасейні Сіверського Дінця було здійснено чимало заходів для збереження та охорони вод: налагоджено систему державного моніторингу поверхневих вод відповідно до європейських стандартів, проведено ряд досліджень для підтримки управлінських рішень і розпочато підготовку Плану управління річковим басейном Дону за принципами інтегрованого підходу.

І навіть сьогодні, в умовах воєнного стану та активних бойових дій в регіоні, коли через військової агресії рф порушено сталу систему управління водними ресурсами в басейні Сіверського Дінця, Сіверсько-Донецьким басейновим управлінням водних ресурсів через координацію з Регіональним офісом водних ресурсів у Харківській області забезпечується прийняття оперативних управлінських рішень щодо підтримання достатніх рівнів води в місцях питних та промислових водозаборів для їх функціонування та посилення обороноздатності Харківської, Донецької і Луганської областей.

Ми все відновимо! Росія за все заплатить!

Поділитися:
Охорона праці – очима дітей
26.04.2024 15:04
В рамках заходів Тижня охорони праці, присвяченого Всесвітньому дню безпеки та здоров’я на роботі та Дню охорони праці в Україні 28 квітня, в Сіверсько-Донецькому басейновому управлінні водних…
Тиждень охорони праці 2024: "Забезпечуємо безпечну та здорову працю вже зараз в умовах зміни клімату"
26.04.2024 13:32
28 квітня щороку у Всесвітній день безпеки та здоров’я на роботі відзначається День охорони праці в Україні, якому передує Тиждень охорони праці. У 2024 році за рекомендаціями Міжнародної організації…
Семінар з імплементації Водної рамкової директиви в Баварії та Україні
25.04.2024 19:44
25 квітня начальник та фахівці Сіверсько-Донецького басейнового управління водних ресурсів долучились до участі у семінарі з імплементації Водної рамкової директиви в Баварії та Україні. Захід…