Узгоджуємо режими роботи водосховищ в басейні річок Приазов’я в межах Донецької області

15 червня фахівці Сіверсько-Донецького басейнового управління водних ресурсів узяли участь у засіданні Міжвідомчої комісії по узгодженню режимів роботи водосховищ комплексного призначення та водогосподарських систем у районі басейну річок Приазов’я.

В ході засідання в онлайн-режимі розглянуто такі питання порядку денного:

1. Про виконання рішень Міжвідомчої комісії від 27 жовтня 2021 року та результати роботи водогосподарського комплексу в районі басейну річок Приазов’я в осінньо-зимовий період 2021-2022 років.

2. Про якісний стан поверхневих водних об’єктів басейну річок Приазов’я у межах Запорізької та Донецької областей за даними державного моніторингу.

3. Прогноз розвитку гідрометеорологічної та водогосподарської обстановки за даними Запорізького обласного центру з гідрометеорології на літньо-осінній період 2022 року в межах басейну річок Приазов’я.

4. Про встановлення оптимальних режимів роботи водосховищ і водогосподарських систем в басейні річок Приазов’я на літньо-осінній період 2022 року з урахуванням пропозицій учасників водогосподарського комплексу і потреб користувачів Запорізької і Донецької областей (в умовах воєнного стану).

Поділитися:
Якісний стан водних об’єктів суббасейну Сіверського Дінця у березні 2024 року
23.04.2024 16:47
Лабораторія моніторингу вод Східного регіону Сіверсько-Донецького басейнового управління водних ресурсів продовжує виконання моніторингу поверхневих вод у суббасейні Сіверського Дінця району…
Дню екологічних знань і Дню довкілля присвячено
19.04.2024 16:11
Фахівці Сіверсько-Донецького басейнового управління водних ресурсів долучились до участі у заходах, присвячених Дню екологічних знань 15 квітня (International Environmental Awareness Day), що…
Проведення публічного громадського обговорення проєкту Плану управління річковим басейном Дону (2025-2030)
19.04.2024 10:31
30 квітня 2024 року відбудеться захід з публічного обговорення проєкту Плану управління річковим басейном Дону (суббасейни Сіверського Дінця та Нижнього Дону). Захід відбудеться у форматі…