У співпраці з територіальною громадою – задля вирішення проблемних питань

Фахівці Сіверсько-Донецького басейнового управління водних ресурсів у складі робочої групи, створеної при Миколаївській ОТГ, долучились до обговорення проблем та шляхів вирішення питань землеустрою на території цієї громади, що відбулось за участі представників органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та представників громади.

14 серпня 2019 року в Дозвільному центрі м. Миколаївка заступник начальника Сіверсько-Донецького БУВР Наталія Білоцерківська та начальник технічного відділу Тетяна Ігнатенко узяли участь у першому засіданні робочої групи з питань реалізації завдань Проекту «Управління земельними ресурсами Миколаївської міської об’єднаної територіальної громади Слов’янського району Донецької області», що виконується в рамках проекту USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку».

Проект було представлено експертом з питань управління земельними ресурсами проекту USAID «Агросільрозвиток» Сергієм Кубахою. Керівник проекту Ксенія Дружиніна представила напрацювання на основі попередньо отриманих даних, в тому числі по водних об’єктах, з аналізом їх достовірності, повноти, актуальності, по категоріях землевласників та землекористувачів, що буде використано для розробки документації із землеустрою.

З особливостями створення картографічної основи для потреб містобудування та землеустрою ознайомили присутніх представники ТОВ «Авіаційний розрахунковий центр».

Після обговорення проблемних питань та можливих шляхів їх вирішення членами робочої групи було розглянуто і узгоджено технічне завдання на розробку комплексної документації щодо управління земельними ресурсами на території Миколаївської міської об’єднаної територіальної громади та запропоновано найближчим часом розпочати роботу щодо актуалізації даних за участі членів робочої групи, розробників та представників громади, селищних рад.

Поділитися:
Флешмоб #Одягнивишиванку!
16.05.2024 12:17
Вже 18-й рік поспіль у третій четвер травня святкують Всесвітній день ВИШИВАНКИ. Це свято покликане зберегти давні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого українського вбрання. …
Відновлення водних ресурсів як концепція стійкості України
15.05.2024 17:52
15 травня начальник та фахівці Сіверсько-Донецького басейнового управління водних ресурсів долучились до перегляду онлайн-трансляції галузевої конференції «Відновлення водних ресурсів як концепція…
Майстер-клас для дітей і збір на FPV-дрони
01.05.2024 18:28
Луцька художниця-абстракціоністка Наталія Грабовецька, засновниця ГО «Фундація Мистецького Розвитку Наталії Грабовецької», побувала днями в Слов’янську на запрошення Сіверсько-Донецького басейнового…