Сіверсько-Донецьке БУВР увійшло до нового складу басейнової ради річок Приазов’я на період 2023-2028 років

Сіверсько-Донецьке басейнове управління водних ресурсів долучилось до участі в установчих зборах заінтересованих сторін щодо формування нового складу басейнової ради річок Приазов’я, що відбулись 1 листопада у змішаному (оффлайн та онлайн) форматі.

Учасники зборів заслухали звіт про результати діяльності басейнової ради річок Приазов’я в період 2018-2023 років та ухвалили новий персональний склад басейнової ради річок Приазов’я на період 2023-2028 років згідно з поданими пропозиціями, обрали голову басейнової ради та його заступника.

Сформований склад відповідає необхідним квотам. Зокрема, з 32 кандидатур водокористувачі складають 31%, територіальні підрозділи центральних органів виконавчої влади – 25%, місцеві органи виконавчої влади – 19%, наука, освіта, тощо – 6%, неурядові організації – 13%, органи місцевого самоврядування – 6%.

На підставі протоколу установчих зборів Басейнове управління водних ресурсів річок Приазов’я направить ухвалений персональний склад на затвердження до Держводагентства.

Також на зборах було ухвалено структуру секретаріату басейнової ради – постійно діючого робочого органу для забезпечення підготовки засідань, ефективної роботи та організації виконання прийнятих рішень, та обрано виконавчого секретаря.

Поділитися:
Охорона праці – очима дітей
26.04.2024 15:04
В рамках заходів Тижня охорони праці, присвяченого Всесвітньому дню безпеки та здоров’я на роботі та Дню охорони праці в Україні 28 квітня, в Сіверсько-Донецькому басейновому управлінні водних…
Тиждень охорони праці 2024: "Забезпечуємо безпечну та здорову працю вже зараз в умовах зміни клімату"
26.04.2024 13:32
28 квітня щороку у Всесвітній день безпеки та здоров’я на роботі відзначається День охорони праці в Україні, якому передує Тиждень охорони праці. У 2024 році за рекомендаціями Міжнародної організації…
Семінар з імплементації Водної рамкової директиви в Баварії та Україні
25.04.2024 19:44
25 квітня начальник та фахівці Сіверсько-Донецького басейнового управління водних ресурсів долучились до участі у семінарі з імплементації Водної рамкової директиви в Баварії та Україні. Захід…