Профорієнтація молоді: реалізуй себе у водній сфері!

Сіверсько-Донецьке басейнове управління водних ресурсів зацікавлене у залученні фахово орієнтованої молоді до роботи у водогосподарській галузі та з цією метою має налагоджену тісну взаємодію із профільними навчальними закладами регіону.

Систематичні зустрічі зі студентами випускних курсів протягом року дозволяють безпосередньо знайомити їх з діяльністю фахівців-водників, інформувати щодо проходження практики та працевлаштування. Кращі з кращих – постійно у полі зору керівництва та фахівців Сіверсько-Донецького БУВР, які підтримують прагнення молоді до екологічних знань, виступаючи науковими керівниками дослідницьких робіт або їх рецензентами.

Чудову можливість оцінити знання випускників та зупинити погляд на найбільш здібних керівництву та фахівцям басейнового управління дає головування на засіданнях Державної екзаменаційної комісії із захисту дипломних робіт.

Звісно, карантин через загрозу коронавірусу вніс свої корективи. Тож для цьогорічних випускників Східного навчально-наукового локального центру дистанційно-заочного навчання Національного університету водного господарства та природокористування захист дипломних робіт відбувся вже на початку липня – в конференц-залі Сіверсько-Донецького БУВР із дотриманням необхідних карантинних вимог.

Студенти 5-го курсу, що навчались за спеціальністю «Гідротехніка» (водні ресурси) та напрямом підготовки «Будівництво та цивільна інженерія. Гідромеліорація», свої дипломні роботи на здобуття ступеня бакалавра присвятили реконструкціям зрошувальних систем на Донеччині та Миколаївщині за технологіями, що забезпечують мінімальні збитки сільськогосподарському виробництву в процесі виконання будівельних робіт.

Члени Державної екзаменаційної комісії від Сіверсько-Донецького БУВР та її голова Сергій Трофанчук відзначили грунтовність підготовки студентів та висловили сподівання на те, що після навчання молодь скористується можливістю реалізувати свої кращі професійні та особисті якості у водній сфері.

Поділитися:
Охорона праці – очима дітей
26.04.2024 15:04
В рамках заходів Тижня охорони праці, присвяченого Всесвітньому дню безпеки та здоров’я на роботі та Дню охорони праці в Україні 28 квітня, в Сіверсько-Донецькому басейновому управлінні водних…
Тиждень охорони праці 2024: "Забезпечуємо безпечну та здорову працю вже зараз в умовах зміни клімату"
26.04.2024 13:32
28 квітня щороку у Всесвітній день безпеки та здоров’я на роботі відзначається День охорони праці в Україні, якому передує Тиждень охорони праці. У 2024 році за рекомендаціями Міжнародної організації…
Семінар з імплементації Водної рамкової директиви в Баварії та Україні
25.04.2024 19:44
25 квітня начальник та фахівці Сіверсько-Донецького басейнового управління водних ресурсів долучились до участі у семінарі з імплементації Водної рамкової директиви в Баварії та Україні. Захід…