Міністр захисту довкілля та природних ресурсів України Руслан Стрілець представив нове керівництво Держводагентства

Міністр захисту довкілля та природних ресурсів України Руслан Стрілець представив колективу Держводагентства новий керівний склад відомства, повідомляє вебсайт Державного агентства водних ресурсів України.

Відповідно до розпоряджень Кабінету Міністрів України, Головою Державного агентства водних ресурсів України призначено Олексія Кузьменкова, першим заступником ГоловиНаталію Латиш, заступником ГоловиІгоря Гопчака.

«Війна внесла свої корективи у роботу водного господарства. Сьогодні перед вами стоїть чимало завдань та викликів, про які до 24 лютого ви навіть не могли й подумати. Попри це, я впевнений – нове керівництво разом з командою водників гідно усе подолає та виконає усі поставлені Президентом та Прем’єр-міністром перед Міндовкіллям та Держводагентством завдання», - наголосив Міністр Руслан Стрілець.

Оновлену команду привітав також Голова Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування Олег Бондаренко. Він зазначив, що такі призначення у час війни – це велика пошана й довіра, та висловив надію на ефективну співпрацю для розвитку водної галузі України.

Голова Держводагентства Олексій Кузьменков зауважив, що Агентство починає новий етап своєї діяльності у доволі непростий час.

«Сьогодні перед галуззю стоять вкрай важливі завдання. Я вдячний за надану довіру. Ми з командою розуміємо цю важливу роль та відчуваємо ступінь покладеної на нас відповідальності й разом спрямуємо свої зусилля на досягнення поставлених цілей», – підсумував Голова Держводагентства.

Поділитися:
Охорона праці – очима дітей
26.04.2024 15:04
В рамках заходів Тижня охорони праці, присвяченого Всесвітньому дню безпеки та здоров’я на роботі та Дню охорони праці в Україні 28 квітня, в Сіверсько-Донецькому басейновому управлінні водних…
Тиждень охорони праці 2024: "Забезпечуємо безпечну та здорову працю вже зараз в умовах зміни клімату"
26.04.2024 13:32
28 квітня щороку у Всесвітній день безпеки та здоров’я на роботі відзначається День охорони праці в Україні, якому передує Тиждень охорони праці. У 2024 році за рекомендаціями Міжнародної організації…
Семінар з імплементації Водної рамкової директиви в Баварії та Україні
25.04.2024 19:44
25 квітня начальник та фахівці Сіверсько-Донецького басейнового управління водних ресурсів долучились до участі у семінарі з імплементації Водної рамкової директиви в Баварії та Україні. Захід…