День захисту дітей разом із Сіверсько-Донецьким БУВР

Сьогодні, 1 червня, у Міжнародний день захисту дітей в Сіверсько-Донецькому басейновому управлінні водних ресурсів зустрічались із переможцями та призерами щорічного творчого конкурсу «Сіверський Донець – очима молоді». Юні художники і фотографи, літератори та дослідники запрошувались до управління по черзі протягом дня із дотриманням усіх карантинних вимог.

Заслужені нагороди талановитій молоді Придінців’я урочисто вручали начальник Сіверсько-Донецького БУВР Сергій Трофанчук та заступник начальника відділу моніторингу вод та басейнової взаємодії Наталія Білоцерківська. Чудові подарунки в ЕКОстилі для молодого покоління ЕКОсвідомих українців надали Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) та Координатор проектів ОБСЄ в Україні.

Проводячи екскурсію виставкою творчих робіт, секретар оргкомітету конкурсу Юлія Киркач націлювала молодь та їх рідних на екологічне світосприйняття при підготовці до участі в конкурсі наступного сезону.

Зазначимо, що вручення нагород на цьому не завершується. Всі конкурсанти, відзначені журі, отримають свої дипломи та пам’ятні подарунки.

А найвиразніші творчі роботи вже увійшли до тематичного альманаху «Ми пишемо ЧОРНИМ по СИНЬОМУ…». Малюнок, що мав честь стати «обличчям» цієї збірки, став подарунком для Генерального секретаря ОБСЄ пані Хельги Марії Шмід, яка 29 травня побувала з робочим візитом у Сіверсько-Донецькому БУВР.

Генеральний секретар ОБСЄ Хельга Марія Шмід відвідала Лабораторію моніторингу вод Східного регіону

Поділитися:
Навчання: «Управління промисловими відходами: хвостосховища»
28.03.2024 14:20
27 березня фахівці Сіверсько-Донецького БУВР взяли участь в онлайн-навчанні «Управління промисловими відходами: хвостосховища», організованому Центром підвищення кваліфікації працівників водного…
Футболки з Водяним Драконом – для ЕКОсвідомих дітей Слов’янська
25.03.2024 19:55
25 березня в Сіверсько-Донецькому басейновому управлінні водних ресурсів відбулось урочисте нагородження фіналістів мінімарафону «Водяний Дракон». Мінімарафон «Водяний Дракон» був організований…
22 березня – Всесвітній день водних ресурсів
22.03.2024 08:18
Щорічно вже 31-й рік поспіль 22 березня відзначається Всесвітній день водних ресурсів. Мета його заснування Генеральною Асамблеєю ООН – нагадати про надзвичайну важливість води для навколишнього…