Чистота довкілля – заради майбутнього

Сіверсько-Донецьке БУВР завжди з ентузіазмом реалізує та підтримує пов’язані з чистотою довкілля проекти, що допомагають формувати ЕКО-свідомість мешканців міста та молоді.

Представники колективу Сіверсько-Донецького басейнового управління та члени громадянської організації «Сіверський Донець – відродження» на чолі з начальником Сергієм Трофанчуком узяли участь у громадській ЕКО-толоці у Слов’янському сквері «Мрія».

ЕКО-толока передувала встановленню інклюзивного дитячого майданчика в рамках грантового проекту ООН «Згуртуємося заради дітей. Ти не один. Створення інклюзивного простору», що реалізується за підтримки урядів Швеції, Швейцарії та Данії.

Загалом у сквері «Мрія» зібралося понад 50 ентузіастів, які всі разом прибирали сміття, розчищали клумби, фарбували рекреаційні об'єкти скверу, висаджували рослини. Надихали на прибирання юні музики зі Слов’янської школи мистецтв, що грали тут же, у сквері «Мрія».

Подібні ЕКО-толоки проводяться тут уже не вперше. Кілька років тому на місці колишнього пустиря ентузіасти благодійного фонду «Мрія» започаткували сквер. І з того часу постійно опікуються цим куточком Слов’янська, прагнучи зробити його місцем сімейного відпочинку, в тому числі для дітей із різними потребами.

Поділитися:
Онлайн-семінар: Кількісне планування управління водними ресурсами в східних країнах-партнерах
08.07.2024 19:09
8 липня начальник та фахівці Сіверсько-Донецького басейнового управління водних ресурсів узяли участь в онлайн-семінарі на тему кількісного планування управління водними ресурсами у східних країнах…
Продовжуємо допомагати силам оборони Донеччини
05.07.2024 15:32
Напередодні десятої річниці звільнення Слов’янська і Краматорська від проросійських терористів силам оборони Донеччини передано чергову партію «їжаків». Спеціальні шипи з арматури і металу,…
Відзначаємо десяту річницю звільнення Слов’янська від проросійських терористів
05.07.2024 14:13
5 липня 2024 року виповнилось 10 років з того пам’ятного дня, коли жовто-блакитний національний прапор знов замайорів над Слов’янськом. Після понад двомісячної окупації російськими найманцями і…