Чергова робоча зустріч фахівців лабораторій Держводагентства відбулась в Івано-Франківську

17 листопада начальник та провідні хіміки лабораторії моніторингу вод Східного регіону Сіверсько-Донецького БУВР узяли участь у виїзній робочій зустрічі фахівців лабораторій системи Держводагентства.

Це вже друга із запланованої низки зустрічей фахівців чотирьох базових лабораторій Держводагентства – Північного, Західного, Східного та Південного регіонів, що проводяться на виконання рішень Протоколу робочої наради Держводагентства від 21.06.2023 з питань функціонування та підготовки до акредитації лабораторій моніторингу вод.

Нагадаємо, що перша зустріч в якості виїзної робочої наради Держводагентства відбулась 15 вересня у м. Вишгород на базі Міжрегіонального офісу захисних масивів дніпровських водосховищ і лабораторії моніторингу вод Північного регіону.

Цього разу фахівці лабораторій Держводагентства зустрілись у м. Івано-Франківськ на базі Дністровського басейнового управління водних ресурсів та лабораторії моніторингу вод Західного регіону.

Учасники зустрічі обговорили питання методики визначення у пробах поверхневих вод загального азоту за К’єльдалем та загального фосфору. Також фахівці лабораторій обмінялися практичним досвідом у проведенні хроматографічних випробувань та підготовки до акредитації згідно з ДСТУ ISO 17025:2019.

На завершення зустрічі начальниця лабораторії моніторингу вод Західного регіону Марія Засідко провела для колег з інших регіонів екскурсію лабораторією.

Поділитися:
Якісний стан водних об’єктів суббасейну Сіверського Дінця у червні 2024 року
25.07.2024 15:16
Лабораторія моніторингу вод Східного регіону Сіверсько-Донецького басейнового управління водних ресурсів продовжує виконання моніторингу поверхневих вод у суббасейні Сіверського Дінця району…
Навчання з цивільного захисту
12.07.2024 15:32
Провідний інженер з охорони праці Сіверсько-Донецького басейнового управління водних ресурсів пройшла функціональне навчання з цивільного захисту за відповідною категорією «Посадові особи, на яких…
Онлайн-семінар: Кількісне планування управління водними ресурсами в східних країнах-партнерах
08.07.2024 19:09
8 липня начальник та фахівці Сіверсько-Донецького басейнового управління водних ресурсів узяли участь в онлайн-семінарі на тему кількісного планування управління водними ресурсами у східних країнах…