Чергова робоча зустріч фахівців лабораторій Держводагентства відбулась в Івано-Франківську

17 листопада начальник та провідні хіміки лабораторії моніторингу вод Східного регіону Сіверсько-Донецького БУВР узяли участь у виїзній робочій зустрічі фахівців лабораторій системи Держводагентства.

Це вже друга із запланованої низки зустрічей фахівців чотирьох базових лабораторій Держводагентства – Північного, Західного, Східного та Південного регіонів, що проводяться на виконання рішень Протоколу робочої наради Держводагентства від 21.06.2023 з питань функціонування та підготовки до акредитації лабораторій моніторингу вод.

Нагадаємо, що перша зустріч в якості виїзної робочої наради Держводагентства відбулась 15 вересня у м. Вишгород на базі Міжрегіонального офісу захисних масивів дніпровських водосховищ і лабораторії моніторингу вод Північного регіону.

Цього разу фахівці лабораторій Держводагентства зустрілись у м. Івано-Франківськ на базі Дністровського басейнового управління водних ресурсів та лабораторії моніторингу вод Західного регіону.

Учасники зустрічі обговорили питання методики визначення у пробах поверхневих вод загального азоту за К’єльдалем та загального фосфору. Також фахівці лабораторій обмінялися практичним досвідом у проведенні хроматографічних випробувань та підготовки до акредитації згідно з ДСТУ ISO 17025:2019.

На завершення зустрічі начальниця лабораторії моніторингу вод Західного регіону Марія Засідко провела для колег з інших регіонів екскурсію лабораторією.

Поділитися:
Охорона праці – очима дітей
26.04.2024 15:04
В рамках заходів Тижня охорони праці, присвяченого Всесвітньому дню безпеки та здоров’я на роботі та Дню охорони праці в Україні 28 квітня, в Сіверсько-Донецькому басейновому управлінні водних…
Тиждень охорони праці 2024: "Забезпечуємо безпечну та здорову працю вже зараз в умовах зміни клімату"
26.04.2024 13:32
28 квітня щороку у Всесвітній день безпеки та здоров’я на роботі відзначається День охорони праці в Україні, якому передує Тиждень охорони праці. У 2024 році за рекомендаціями Міжнародної організації…
Семінар з імплементації Водної рамкової директиви в Баварії та Україні
25.04.2024 19:44
25 квітня начальник та фахівці Сіверсько-Донецького басейнового управління водних ресурсів долучились до участі у семінарі з імплементації Водної рамкової директиви в Баварії та Україні. Захід…