Безпечно, зручно та естетично в Сіверсько-Донецькому БУВР

"В Сіверсько-Донецькому басейновому управлінні водних ресурсів у червні – липні на виконання наказу Держводагентства «Про заходи щодо забезпечення ефективного функціонування водогосподарської галузі» тривають ремонтні роботи адміністративної будівлі та виробничих приміщень.

Наразі вже відремонтовано сходовий марш та ганок сходів центрального входу адміністративної будівлі Сіверсько-Донецького БУВР.

Під час ремонту сходів акцент був зроблений на безпечне користування.

В Сіверсько-Донецькому басейновому управлінні водних ресурсів встановили нову сучасну протипожежну систему

Зокрема в ході ремонту зроблено вимощення сходинок плиткою з керамограніту, на яких закріплено спеціальні алюмінієві пороги з антиковзаючими гумовими вставками, що забезпечує комфорт працівників та відвідувачів.

З метою експлуатаційної безпеки та естетичного вигляду перил на ганку було прийнято рішення про заміну перил з пластику на металевій основі на перила з полірованої нержавіючої сталі. Це забезпечило точки опори при ходьбі вздовж перил та запобігає падінню людей за периметр конструкції.

Зазначимо, що ганок центрального входу адмінбудівлі став значно зручнішим, має естетичний вигляд, а головне – безпечнішим.

Поділитися:
Дню екологічних знань і Дню довкілля присвячено
19.04.2024 16:11
Фахівці Сіверсько-Донецького басейнового управління водних ресурсів долучились до участі у заходах, присвячених Дню екологічних знань 15 квітня (International Environmental Awareness Day), що…
Проведення публічного громадського обговорення проєкту Плану управління річковим басейном Дону (2025-2030)
19.04.2024 10:31
30 квітня 2024 року відбудеться захід з публічного обговорення проєкту Плану управління річковим басейном Дону (суббасейни Сіверського Дінця та Нижнього Дону). Захід відбудеться у форматі…
Держводагентство напрацьовує механізми посилення інституційної стійкості, що є особливо важливим в умовах війни
18.04.2024 13:51
Про це Голова Агентства Михайло Янчук повідомив під час онлайн-участі у круглому столі «Забезпечення водопостачання в Україні в умовах війни: реагування, відновлення та стійкість», який відбувся у…