Басейнова рада Сіверського Дінця та нижнього Дону розгляне проєкт програми заходів ПУРБ Дону

1 листопада на чергове засідання у форматі відеоконференції вже оновленим складом збереться басейнова рада Сіверського Дінця та нижнього Дону.

Під час засідання планується розглянути проєкт програми заходів Плану управління річковим басейном Дону, розроблення якого здійснює Держводагентство та Сіверсько-Донецьке басейнове управління водних ресурсів. Попередньо зазначений проєкт програми заходів надіслано членам басейнової ради для формування обґрунтованих зауважень та пропозицій.

Нагадаємо, що програма заходів – це один із основних розділів ПУРБ, що містить повний перелік програм для району річкового басейну, їх зміст та головні водно-екологічні проблеми, які передбачено розв’язати для досягнення доброго екологічного стану водних об’єктів, з урахуванням відбудови та повоєнного відновлення.

Також буде сформовано пропозиції для внесення змін до Типового положення про басейнові ради, затвердженого наказом Мінприроди від 26.01.2017, підготовку яких на виконання доручення Держводагентства наразі як секретаріат басейнової ради забезпечує Сіверсько-Донецьке БУВР.

До участі у засіданні та обговоренні питань порядку денного запрошені члени басейнової ради та представники заінтересованих сторін Харківської, Донецької та Луганської областей.

Для отримання додаткової інформації звертайтесь до контактної особи:

Анастасія Уствольська (066) 310-86-00, e-mail: sdbuvr@gmail.com.

Технічна підтримка: Дмитро Котляров (050) 018-85-90. Акредитація ЗМІ: Юлія Киркач (050) 901-83-47.

Поділитися:
Майстер-клас для дітей і збір на FPV-дрони
01.05.2024 18:28
Луцька художниця-абстракціоністка Наталія Грабовецька, засновниця ГО «Фундація Мистецького Розвитку Наталії Грабовецької», побувала днями в Слов’янську на запрошення Сіверсько-Донецького басейнового…
У Слов’янську відбулося громадське обговорення проєкту ПУРБ Дону
30.04.2024 15:07
У Слов’янську відбувся захід з громадського обговорення проєкту Плану управління річковим басейном Дону (ПУРБ Дону) на період 2025-2030 років, до якого в Україні належать суббасейни Сіверського Дінця…
Охорона праці – очима дітей
26.04.2024 15:04
В рамках заходів Тижня охорони праці, присвяченого Всесвітньому дню безпеки та здоров’я на роботі та Дню охорони праці в Україні 28 квітня, в Сіверсько-Донецькому басейновому управлінні водних…